19-12-10

Leuke grap over een vlucht ticket

 


Grapjes over een reis

Zeker heel aangenaam als je helemaal klaar voor je reis bent met al je spullen en alles onder controle maar de telefoon gaat af voor je je deur dicht gooit, de kinderen zitten al in de auto met hun computer spellen bezig, je neemt op en wat krijg je ? Iemand aan het telefoon die je vertelt dat dat helaas niet doorgaat, dat je vlucht ticket gecanceld moest worden.

Wat zou je doen?, zou je lachen, zou je schelden, zou je zeggen, wat een klootzaak bent jij ?, Maar wat zou jij doen als je erachter kwam wie het was.

Mischien met dezelfde muntje terug betalen.

Als je ooit erover denkt om dat zaak te regelen dan moet je mensen inschakelen die er verstand van hebben, iemand die zijn broodtje mee verdient zou de geschikte persoon voor zijn, een vakman heb je nodig of een vakvrouw, dat mag je zelf weten.

 

Een april komt en de humor neemt onze maatschappij weer over, leuk dat iedere dag een april gevierd werd, dan zou het leven op een andere kleur zich voordoen maar je ook heel alert moeten zijn op elk moment van de dag en opgegeven moment zou je echt niet meer weten of het over een grapje gaat of is het serieus bedoeld, opgegeven ogenblik zou je echt geen raad meer weten nergens over. Stel je eens voor, je wint de loterij, grapjes op de pinautomaat die een vermogen op je giropasjes zetten terwijl je failliet bent.

 

Extreme grapjes kunnen ook extreme gevolgen hebben

Laats kreeg ik een ware verhaal te horen van een vriend van mij. Ik dronk mijn kopje koffie van elke morgen en rookte een shagje op royal café tegenover de plaza de bolivar, die man zat daar alleen, had een kopje koffie al besteld maar nog niet gekregen, ik liep naar zijn tafel en hij begon verhalen te vertellen zoals hij altij het doet, dit keer had ie het over de dood van Mario, een neef van hem.

Die jongen was een jaar of 23, begon hij.

Ze hadden flink veel gezopen de nacht ervoor, mijn neef, die zat te staren naar het zwembad, mischien heel te relax, zo vroeg en z´n katter zit je dan zo lekker onder de zonnetje. De rest van de familie was allang wakker en ze waren op een totaal andere stemming, Oom piet en oom Jelsen ging heel zachtjes achter Mario aan zitten, ze bleven even stilletjes en met gebaren taal spraken ze af om hem in het zwembad te gooien, gebaard zo gedaan. Alleen na dat moment kont oom piet en oom jelsen nooit meer lachen want Neefje Mario kon schok niet aan en aan een hartaanval ging ie af va deze wereld. Dat was maar een grapje, er zijn bepaalde grapjes die je liever niet zou willen doen aan bepaalde mensen op bepaalde perioden van hun leven.

 

Door:Jeroen MC

Extreme grapjes

Bron:www.gekblog.com

 

14:30 Gepost door rico arute in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.